HI762PG/10 - Hanna  България

Марка Hanna
Продукт HI762PG/10
Описание NTC Thermistorfühler für allgemeine Anwendungen/Einstichmessungen, mit grünem Handgriff und 10 m Kabel
Вътрешен код IMP303787
Tегло 1

Моля, изпратете ни вашето запитване по имейл, за да получите цена и време за доставка за Hanna - HI762PG/10 NTC Thermistorfühler für allgemeine Anwendungen/Einstichmessungen, mit grünem Handgriff und 10 m Kabel . Можем да ви посъветваме и за други номера на модели. Опитваме се да намерим най-добрата цена и време за доставка за вас на германския промишлен пазар.

Продаваме само нови и оригинални продукти.

Още продукти на:Hanna

HI93703-52

Глицин прах 100 бр

HI93703-52-2

Озонът реагент за HI 83 серия пейка фотометри

HI93703-53

Капкомер бутилка (хлор отстраняване)

HI93703-55

Активен въглен (50 теста)

HI93703-56

Глицерол (30 мл), 60 квадратни съдове, пипета спринцовка

HI93703-57

Глицерол AR, 4x20 мл

HI93703-58

Силиконовата масло комплект за мътност м

HI93703-59

Дървени въглища, активен (10 g)

HI93703-60

Резервни капачки за HI98703, 4бр

HI98703-11

стандарт за калибриране за мътност

HI98703-58

Силиконовата масло за мътност м

HI98713-11

Мътност изч избран 0. 10, 15, 100, 750 NTU

HI96800

Пречупващи индекс рефрактометър - некомпенсирани отчитания (Nd), температура компенсирани за захароза (nD20) и% Брикс

HI96801

Захар в храни рефрактометър; съдържание на захар Обхват: 0 до 85% Brix (% ​​Брикс)

HI96802

Захар в храни рефрактометър; съдържание на захар Обхват: 0 до 85% (тегловни) (% Фруктоза)

HI96803

Захар в храни рефрактометър; захар съдържание Обхват: 0 до 85% (тегловни) (% глюкоза)

HI96804

Захар в храни рефрактометър; съдържание на захар Обхват: 0 до 85% (тегловни) (% инвертна захар)

HI96811

Захар във виното рефрактометър; съдържание на захар Диапазон: 0 до 50% Brix

HI96812

Захар във виното рефрактометър; съдържание на захар Диапазон: 0 до 27 ° Боме

HI96813

Захар във виното рефрактометър; захар съдържание Обхват: 0 до 50% Brix; 0.0-25.0% V / V потенциал алкохол

HI96814

Захар във виното рефрактометър; захар съдържание Обхват: 0 до 50% Brix; 0-230 ° Oechsle; 0-42 ° KMW

HI96816

Захар във виното рефрактометър; съдържание на захар обхват: 4,9 до 56,8% об / об потенциал алкохол (10 до 75% по Брикс)

HI96821

Натриев хлорид измерване за хранителната промишленост диапазон: (г / 100 г) 0-28, (г / 100 мл) 0-34, Относително тегло 1,000 до 1,216, ° Боме 0-26, Темп 0 до 80 ° С (32 до 176 ° F)

HI96822

Морската вода анализ рефрактометър, Обхват: PSU 0 до 50, PPT 0 до 150, Специфично тегло (20/20) 1,000 до 1,114, температура 0 до 80 ° С (32 до 176 ° F)

HI96831

Рефрактометър на етилен гликол, Обхват: 0 до 100% от обема 0 до -50 ° С (32 до -58 ° F) Точка на замръзване

HI96832

Рефрактометър за пропиленгликол, Обхват: 0 до 100% от обема 0 до -51 ° С (32 до -59,8 ° F) Точка на замръзване

HI97500

Преносим лукс m Обхват: 0.001 до 1.999 Клукс / 0.01 до 19.99 Клукс / 0.1 до 199.9 Клукс

HI93640

Компактен Термо-влагомер с вграден сензор Обхват: RH 5.0 до 95.0% Темп 0.0 до 60.0 ° С; 32 до 140 ° F

HI9564

Термо-влагомер и калибриране на данни сеч сонда Обхват: RH 20.0 до 95.0%, Темп 0.0 до 60.0 ° С / 32 до 140.0 ° F

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ