91-068-14E - Flexicon  България

Марка Flexicon
Продукт 91-068-14E
Вътрешен код IMP4626736
Техническа Спецификация PF7+/ QC14 Усъвършенстван перисталтичен пълнител Прецизен перисталтичен течен пълнител за размери на пълнене от микрообеми с повтарящ се точност на пълнене на по-добре, отколкото в повечето обеми Усъвършенствана свързаност към баланс с запълване на теглото грундиране, калибриране и до 100% проверка на теглото на партидата Електронно отчитане на партиди чрез USB или Ethernet с 21 CFR или принтер свързаност към съдейства за спазването на изискванията на CGMP/регулаторните изисквания Лесно превключване без замърсяване, идеално за настолен плот или производствено пълнене Flexicon QC14 перисталтична помпа с подобрена почистваемост и по-лесно боравене и зареждане на тръбата Приема 8 различни размера на Accusilpremium клас силиконови тръби за оптимално пълнене Използвайте флуидни пътеки за асептична употреба, гама излъчени и напълно валидирани готови за употреба Свързва се с боравене с флакон и бутилка FlexFeed15, FlexFeed20 и FlexFeed30 Системи Свързва се с автоматизирани машини за пълнене на трети страни Пет години гаранция IQ/OQ документация на разположение при поискване Налична гама от аксесоари за пълнене

За най-изгодни цени и оптимални срокове на доставка за Flexicon - 91-068-14E  , моля, свържете се с нас.  В случай, че търсите друг модел, не се колебайте да ни изпратите вашето запитване.
Нашата компания гарантира най-добрите условия за цена и доставка чрез широкообхватна  дистрибуторска мрежа в цяла България и Европа. 

Всички предлагани от нас продукти са абсолютно оригинални и нови, гарантирайки висок стандарт на качество. Нашата цел е да осигурим на клиентите си надеждни решения, съобразени с техните индивидуални изисквания. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия доставчик на индустриални продукти и се радваме да отговорим на всякакви въпроси или запитвания, които имате.

Фирмата ни не е оторизиран дистрибутор на Flexicon  . Всички права са запазени от производителите и техните официални партньори.

Други категории марки

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ