ESM-4410.5.03 - EMKO  България

Марка EMKO
Продукт ESM-4410.5.03
Описание 2-точкови правила температурни регулатор
Вътрешен код IMP270799
Tегло 1
Техническа Спецификация RTD тип вход Термометър за съпротивление на входния тип Pt100 Директен вход за измерване Изходен тип реле Тип изход Реле 7 A @ 250 VAC LCD дисплей, 7 сегмента Контролни функции Функция за управление ON/OFF Работно напрежение, мин. 196 V работно напрежение, макс. 230 V Серия ESM Клас на защита IP65 Тип монтаж Монтиране на панел Макс. стойност на настройка 999 време на цикъла 330 ms Ширина на изреза 46 мм Височина на изрязване 46 mm Дълбочина на предния панел 95 мм

За най-изгодни цени и оптимални срокове на доставка за EMKO - ESM-4410.5.03 2-точкови правила температурни регулатор , моля, свържете се с нас.  В случай, че търсите друг модел, не се колебайте да ни изпратите вашето запитване.
Нашата компания гарантира най-добрите условия за цена и доставка чрез широкообхватна  дистрибуторска мрежа в цяла България и Европа. 

Всички предлагани от нас продукти са абсолютно оригинални и нови, гарантирайки висок стандарт на качество. Нашата цел е да осигурим на клиентите си надеждни решения, съобразени с техните индивидуални изисквания. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия доставчик на индустриални продукти и се радваме да отговорим на всякакви въпроси или запитвания, които имате.

Фирмата ни не е оторизиран дистрибутор на EMKO  . Всички права са запазени от производителите и техните официални партньори.

Други категории марки

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ