G5L-4A (118 ml) - DeoxIT  България

Марка DeoxIT
Продукт G5L-4A (118 ml)
Описание Подобрител на контакта, балсам и протектор
Вътрешен код IMP1882328
Tегло 0.2
Техническа Спецификация ДеОксит® Голд G5L Течност, 5% разтвор, 118 мл Апликатор: Прецизен иглен дозатор, осигурява промиващо действие, нанася 5% DeOxit® Gold. Състав: 5% DeOxit® злато, петролен нафта, 3M Novec 7100. Употреба: Когато контактът и конекторът са лесно достъпни. Осигурява промиващо действие. Забележки: Използвайте пестеливо върху повърхности. Формулировката е безопасна за пластмаси. Контейнер: Прехвърлянето на течност в неодобрен контейнер за съхранение или препродажба може да компрометира ефикасността и да анулира гаранцията.

За най-изгодни цени и оптимални срокове на доставка за DeoxIT - G5L-4A (118 ml) Подобрител на контакта, балсам и протектор , моля, свържете се с нас.  В случай, че търсите друг модел, не се колебайте да ни изпратите вашето запитване.
Нашата компания гарантира най-добрите условия за цена и доставка чрез широкообхватна  дистрибуторска мрежа в цяла България и Европа. 

Всички предлагани от нас продукти са абсолютно оригинални и нови, гарантирайки висок стандарт на качество. Нашата цел е да осигурим на клиентите си надеждни решения, съобразени с техните индивидуални изисквания. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия доставчик на индустриални продукти и се радваме да отговорим на всякакви въпроси или запитвания, които имате.

Фирмата ни не е оторизиран дистрибутор на DeoxIT  . Всички права са запазени от производителите и техните официални партньори.

Още продукти на:DeoxIT

HOSA CAIG DEOXDZR REG STRNGTH SPRAY 5OZ

Спрей за почистване на контакт,

G100L-2DB Gold (liquid)

Контактен подобрител, балсам и протектор

G100P Gold (liquid)

Подобрител на контакта, балсам и протектор

D5S-6

150 мл контактен спрей

F5

Спрей за почистване/грижа за фейдъри

D5S-6-F

Контакт спрей за почистване

DP5S-6

150 ml аерозолен контактен почистващ препарат

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ