M80-5101042 - Harwin  България

Марка Harwin
Продукт M80-5101042
Вътрешен код IMP4586030
Техническа Спецификация Продукт: Заглавки Тип: обвит Брой позиции: 10 Позиция Терена: 2 мм Брой редове: 2 реда Разстояние между редовете: 2 мм Монтаж Стил: Чрез дупка Стил на прекратяване: Запояване Pin Ъгъл на монтаж: Прав Пол на контакта: ПИН (мъжки) Обшивка за контакти: Злато Прекратяване на публикацията Дължина: 3.3 мм

За най-изгодни цени и оптимални срокове на доставка за Harwin - M80-5101042  , моля, свържете се с нас.  В случай, че търсите друг модел, не се колебайте да ни изпратите вашето запитване.
Нашата компания гарантира най-добрите условия за цена и доставка чрез широкообхватна  дистрибуторска мрежа в цяла България и Европа. 

Всички предлагани от нас продукти са абсолютно оригинални и нови, гарантирайки висок стандарт на качество. Нашата цел е да осигурим на клиентите си надеждни решения, съобразени с техните индивидуални изисквания. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия доставчик на индустриални продукти и се радваме да отговорим на всякакви въпроси или запитвания, които имате.

Фирмата ни не е оторизиран дистрибутор на Harwin  . Всички права са запазени от производителите и техните официални партньори.

Други категории марки

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ