OM-DVTH - Omega  България

Марка Omega
Продукт OM-DVTH
Описание Температура/относителна влажност
Вътрешен код IMP531266
Tегло 0.7
Техническа Спецификация Температура/влажност на температурата, ± 0,5° C, ± 2% RH, 43K-Темп. , 21K-Вход, 77x102x38 мм, LCD дисплей, 3xAA Бат., Софтуер Тегло: 200 g (7.0 oz) Мощност: 3 „AA“ алкални или литиеви батерии (включени) Живот на батерията: 2 години (средна употреба) Софтуер PC Интерфейс: USB порт (USB кабел е включен) Интервал на вземане на проби: Потребителят избираем от 1 секунда до 18 часа, в 1 секунда стъпки Сигурност на данните: Уникален фабричен комплект регистратор ID; брояч на сесия за запис; калибриране, защитено с парола Статус в реално време: Визуална индикация чрез светодиода за състоянието; състояние на софтуера в реално време Потребителско калибриране: Защитено с парола калибриране за всеки канал Информация за потребителя: До 30 знака Logger Канали: Потребителят избираем; деактивирането на каналите увеличава капацитета за съхранение на другите канали Единици: САЩ и метрични Формат на данните: Експортиране в текстови или Excel файлове

За най-изгодни цени и оптимални срокове на доставка за Omega - OM-DVTH Температура/относителна влажност , моля, свържете се с нас.  В случай, че търсите друг модел, не се колебайте да ни изпратите вашето запитване.
Нашата компания гарантира най-добрите условия за цена и доставка чрез широкообхватна  дистрибуторска мрежа в цяла България и Европа. 

Всички предлагани от нас продукти са абсолютно оригинални и нови, гарантирайки висок стандарт на качество. Нашата цел е да осигурим на клиентите си надеждни решения, съобразени с техните индивидуални изисквания. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия доставчик на индустриални продукти и се радваме да отговорим на всякакви въпроси или запитвания, които имате.

Фирмата ни не е оторизиран дистрибутор на Omega  . Всички права са запазени от производителите и техните официални партньори.

Още продукти на:Omega

HFP-102

DIGITAL TESTER W/DYNAMOMETER

HFP-103

DIGITAL TESTER W/DYNAMOMETER

HFP-104

DIGITAL TESTER W/DYNAMOMETER

HFP-105

DIGITAL TESTER W/DYNAMOMETER

HFP-111B

HYDRAULIC TESTER 1-15 GPM

HFP-111P

HYDRAULIC TESTER 1-15 GPM

HFP-112B

HYDRAULIC TESTER 2-30 GPM

HFP-112P

HYDRAULIC TESTER 2-30 GPM

HFP-113B

HYDRAULIC TESTER 3-60 GPM

HFP-114B

HYDRAULIC TESTER 4-85 GPM

HFP-114P

HYDRAULIC TESTER 4-85 GPM

HFS-3

Загрява сензор поток

HFS-4

Сензор за измерване на налягането

Други категории марки

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ