MFE-NN-S - Filsa  България

Марка Filsa
Продукт MFE-NN-S
Описание индикатор за нивото на мембраната
Вътрешен код IMP4580595
Митнически код 90318020
Техническа Спецификация МолосМембран Филса Референция 2202 MFE прекъсвач за насипни материали за универсални приложения Подсилен пластмасов корпус, IP53 (40) температурен диапазон Та -20 °C... +60 °C Контакт 4 A/250 V AC, плаващ контакт с превключване N мембрана, изработена от NBR N Подпорен пръстен, изработен от поцинкована стомана S чувствителност от 20 g

За най-изгодни цени и оптимални срокове на доставка за Filsa - MFE-NN-S индикатор за нивото на мембраната , моля, свържете се с нас.  В случай, че търсите друг модел, не се колебайте да ни изпратите вашето запитване.
Нашата компания гарантира най-добрите условия за цена и доставка чрез широкообхватна  дистрибуторска мрежа в цяла България и Европа. 

Всички предлагани от нас продукти са абсолютно оригинални и нови, гарантирайки висок стандарт на качество. Нашата цел е да осигурим на клиентите си надеждни решения, съобразени с техните индивидуални изисквания. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия доставчик на индустриални продукти и се радваме да отговорим на всякакви въпроси или запитвания, които имате.

Фирмата ни не е оторизиран дистрибутор на Filsa  . Всички права са запазени от производителите и техните официални партньори.

Още продукти на:Filsa

Други категории марки

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ