S16C-PC-202D - io-link  България

Марка io-link
Продукт S16C-PC-202D
Описание Твърдо релеен терминал
Вътрешен код IMP2060482
Tегло 0.5
Техническа Спецификация · Реализация на високоскоростна скорост на реакция с безконтактен тип с дълъг живот · Оборудван с PhotoMOS реле за захранване -AQZ202D: Макс. 60V/2.7A/Входна страна DC4 ~ 30V (наличен безплатен волт) · Производство на продукти NPN (-сигнал), PNP (+сигнал) · Инсталиран светодиод за запалване за лесно потвърждаване на състоянието на стартиране · Конструкция за лесен монтаж на канали · PL метод (Закон за отговорността на продукта)

За най-изгодни цени и оптимални срокове на доставка за io-link - S16C-PC-202D Твърдо релеен терминал , моля, свържете се с нас.  В случай, че търсите друг модел, не се колебайте да ни изпратите вашето запитване.
Нашата компания гарантира най-добрите условия за цена и доставка чрез широкообхватна  дистрибуторска мрежа в цяла България и Европа. 

Всички предлагани от нас продукти са абсолютно оригинални и нови, гарантирайки висок стандарт на качество. Нашата цел е да осигурим на клиентите си надеждни решения, съобразени с техните индивидуални изисквания. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия доставчик на индустриални продукти и се радваме да отговорим на всякакви въпроси или запитвания, които имате.

Фирмата ни не е оторизиран дистрибутор на io-link  . Всички права са запазени от производителите и техните официални партньори.

Още продукти на:io-link

Други категории марки

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ